Kraftkar Mikrofiberklut

Hjem / Produkter / Kraftkar Mikrofiberklut

19 Aug 2015

Kraftkar XL Allround mikrofiberklut

August 19, 2015

Kraftkar XL Allround mikrofiberklut

Mikrofiberkluten Kraftkar XL Allround representerer en ny generasjon vevde mikrofiberkluter. Kraftkar XL består av 100% mikrofiber hvor selve mikrofibertråden er skånsomt splittet med damp. Dette gir Kraftkar XL viktige egenskaper som meget høy rengjøringseffekt og en absorbasjonsevne som er hele 4,5 ganger klutens egenvekt.

Etter splitting av mikrofibertråden, tvinnes den før veving. Dette gjør at Kraftkars XL Allround mikrofiberklut blir en ekstra finmasket klut, som egner seg godt til vinduer og blanke flater i tillegg til tradisjonelle bruksområder for mikrofiberkluter. kraftkars finmaskede veving gjør også kluten myk og behagelig å jobbe med.

I tillegg er Kraftkar XL stor; hele 35 x 45 cm. Dette gir deg en god arbeidsflate tilpasset hånden – selv når kluten er brettet

Kvaliteten til Kraftkar XL er hel ved! Kvalitetsmaterialer, solid sydd for ekstra lang holdbarhet. Ved riktig bruk og vask, slik vi anbefaler, garanterer vi minst 500 vask.

Med Kraftkar XL er det mikrofiberen som rengjør – du kan rengjøre med kun rent vann eller en mild vaskeløsning om du ønsker litt parfyme. Kraftkar XL er utviklet og sydd i Europa og inneholder ingen ingredienser som er i strid med Stiftelsen Miljømerking sine kriterier for Svanemerking.

Kraftkar XL Allround mikrofiberklut er en svært god allround kvalitetsmikrofiberklut og en råtass på effektivitet og ergonomi. Veiledene pris kun 49 kr/klut.

Egenskaper


  • høy Rengjøringseffekt
  • absorberer inntil 4,5 ganger klutens vekt
  • stor – hele 35 x 45 cm
  • 100% splittet mikrofiber
  • finmasket klut for alle overflater
  • myk og behagelig å jobbe med
  • veiledene pris kun 49 kr/klut

Forpakning

Pakke med 10 stk.

Varenummer

5000

EAN nummer

7090 036 290 370

produktdatablad
Tekniske Data
vaskeanvisning