Nordiske Renholdsprodukter

Nordiske Renholdsprodukter er en dedikert leverandør av mikrofiberprodukter av høyeste kvalitet til profesjonelt renhold i det norske markedet. Vi er etablert i 2014, men bygger vår kunnskap på mer enn 20 års erfaring innen renhold og hygiene til privathusholdninger og profesjonelle. Vi er en liten organisasjon med nøktern drift for å holde kostnadene og dermed prisene lave. Vi legger vår stolthet i å designe og hente frem best mulige produkter som gir topp kvalitet for pengene. Vårt motto er ren kvalitet til fornuftig pris!

Vår visjon er å levere  de beste mikrofiberproduktene til det norske markedet, til priser som er langt lavere enn de store konkurrentene. Vi jobber direkte mot kvalitetsbevisste og solide fabrikker uten fordyrende mellomledd.

Alle våre produkter er kortreist. Solid og bærekraftig splittet, spunnet og sydd i Europa under verdige og skikkelige forhold

Fokus på miljø og kortreiste produkter

Alle våre produkter er produsert i Europa for å unngå unødvendig transport og miljøbelastning. Emballasjen er optimalisert for å gi minst mulig (rest)avfall.

Alle våre KRAFTKAR mikrofibermopper kan benyttes både til tørr eller fuktmopping. Ved fuktmopping behøver man ikke benytte vaskemidler utover rent vann for å oppnå det renholdsresultatet man ønsker!

om-oss-illustrasjon