Kraftkar Mikrofukt 60cm m/borrelås

Hjem / Produkter / Kraftkar Mikrofukt 60cm m/borrelås

29 Oct 2014

Kraftkar K3 Ergonomi Mikrofibermopp 60cm m/lomme

October 29, 2014
Nordiske renholdsprodukter mopp 60 cm med lomme

Kraftkar K3 Ergonomi Mikrofibermopp 60cm m/ lomme

Rengjøringsmoppen Kraftkar K3 Allround er en helt ny mikrofibermopp i 100% splittet mikrofiber. Effektiv til tørt, fuktig og vått renhold. Som merkenavnet forteller, får du nå hjelp av en kraftkar som er spesielt utvalgt for høy rengjøringsevne og samtidig lav friksjon.

Kraftkar K3’s sammensetning av tvinnet mikrofibergarn er utviklet for å holde og fordele vaskeløsningen jevnt og effektivt utover gulvet. Kraftkar K3’s konstruksjon åpner samtidig opp for at hele moppens overflate rengjør og holder på smuss. Denne kombinasjonen gir høyere rengjøringsevne og kapasitet pr. mopp, samtidig som vekten- og dermed friksjonen holdes lav.

Kvaliteten til Kraftkar K3 Allround er hel ved! Kvalitetsmaterialer, solid sydd med doble sømmer og ekstra forsterkninger der hvor mopper erfaringsmessig slites mest. Ved riktig bruk og vask, slik vi anbefaler, garanterer vi minst 500 vask.

Med Kraftkar K3  moppen er det mikrofiberen som rengjør – du kan rengjøre med kun rent vann eller en mild vaskeløsning om du ønsker litt parfyme. Kraftkar K3 er utviklet og sydd i Europa og inneholder ingen ingredienser som er i strid med Stiftelsen Miljømerking sine kriterier for Svanemerking.

Kraftkar K3 Allround Grå 50cm m/lomme, 60cm m/lomme eller 60cm m/borrelås, passer rett inn i dagens rutiner for tørt, vått og fuktig renhold, og på ditt eksisterende kvalitetsutstyr av moppeskaft- og rammer, slik at du ikke behøver å investere i nytt utstyr eller opplæring i nye metoder.

Kraftkar K3 mikrofibermobb er en lett tilgjengelig kvalitetsmopp og en råtass på effektivitet og ergonomi. Veiledene pris kun 249 kr/mopp.

Egenskaper


  • Rå rengjøringseffektivitet
  • Forbedret ergonomi
  • Topp kvalitet
  • Renere Miljøsamvittighet
  • Fleksibel og enkel å ta i bruk
  • Effektiv til tørt, fuktig og vått renhold
  • Veiledene pris kun 249 kr/mopp
  •  

Forpakning

Pakke med 5 stk.

Varenummer

6000

EAN nummer

7090 036 290 264

produktdatablad
Tekniske Data
vaskeanvisning