Kraftkar Mikrofukt 50cm m/lomme

Hjem / Produkter / Kraftkar Mikrofukt 50cm m/lomme

02 Jul 2014

Kraftkar K3 Ergonomi Mikrofibermopp 50cm m/lomme

July 02, 2014
stor mopp kraftkar 50 cm

Kraftkar K3 Ergonomi Mikrofibermopp – 50cm m/lomme

Rengjøringsmoppen Kraftkar K3 Allround Grå er en helt ny mikrofibermopp til tørt, fuktig og vått renhold. Som merkenavnet forteller, får du nå hjelp av en kraftkar som er spesielt utvalgt for høy rengjøringsevne og samtidig lav friksjon.

Kraftkar K3’s sammensetning av tvinnet mikrofibergarn er utviklet for å holde og fordele vaskeløsningen jevnt og effektivt utover gulvet. Kraftkar K3’s konstruksjon åpner samtidig opp for at hele moppens overflate rengjør og holder på smuss. Denne kombinasjonen gir høyere rengjøringsevne og kapasitet pr. mopp, samtidig som vekten- og dermed friksjonen holdes lav.

Kvaliteten til Kraftkar K3 Allround er hel ved! Kvalitetsmaterialer, solid sydd med doble sømmer og ekstra forsterkninger der hvor mopper erfaringsmessig slites mest. Ved riktig bruk og vask, slik vi anbefaler, garanterer vi minst 500 vask.

Med Kraftkar K3 moppen er det mikrofiberen som rengjør – du kan rengjøre med kun rent vann eller en mild vaskeløsning om du ønsker litt parfyme. Kraftkar er utviklet og sydd i Europa og inneholder ingen ingredienser som er i strid med Stiftelsen Miljømerking sine kriterier for Svanemerking.

Kraftkar K3 Allround Grå 50cm m/lomme, 60cm m/lomme eller 60cm m/borrelås, passer rett inn i dagens rutiner for tørt, fuktig eller vått renhold, og på ditt eksisterende kvalitetsutstyr av moppeskaft- og rammer, slik at du ikke behøver å investere i nytt utstyr eller opplæring i nye metoder.

Kraftkar K3 mikrofibermopp er en lett tilgjengelig kvalitetsmopp og en råtass på effektivitet og ergonomi. Veiledene pris kun 249 kr/mopp.

Egenskaper


  • Rå rengjøringseffektivitet
  • Forbedret ergonomi
  • Topp kvalitet
  • Renere Miljøsamvittighet
  • Fleksibel og enkel å ta i bruk
  • Effektiv til tørt, fuktig eller vått renhold
  • Veiledene pris kun 249 kr/mopp

Forpakning

Pakke med 5 stk.

Varenummer

6400

EAN nummer

7090 036 290 202

produktdatablad
Tekniske Data
vaskeanvisning